Träningsdag

Träningsdag i bugg med Kalle Palo

Efter vårens mycket uppskattade ”inspirationsdag” med danstränaren Kalle Palo har vi härmed nöjet att bjuda in till ett nytt träningstillfälle med Kalle.

 

Lördagen den 13 oktober kommer Kalle till oss klockan 10–15 för en heldag med mycket dans, glädje och engagemang.

 

Kalle Palo är en tränare och kursledare inom Bugg som kommer från Öjebyn i utkanten av Piteå. Han har hållit på med Bugg sedan 1986 och är utbildad via såväl DSF (Dansportförbundet) som Micteam. Kalle tycker om utveckling, har teknik som specialitet men jobbar också mycket med dansglädje och har förmågan att locka fram mycket dans hos dansarna.

Med glimten i ögat och utlärning i en klass för sig, så finns det heller inga tvivel att det är kvalité och teknik som genomsyrar allt han tar för sig, det är roligt och dansant att gå på träningar med Kalle!

 

Denna träning är öppen för alla dansare i kunskapsmässig (enligt tidigare kurs-) nivå medel eller motsvarande som lägst.

Anmälan sker individuellt med sedvanlig antagning.

 

Anmälan hittar ni på kurssidan. Då deltagarantalet på denna aktivitet är begränsad tillämpas först till kvarn utifrån deltagarens anmälningsdatum.

 

Dag/tid: 13 oktober, kl.10.00-15.00

Plats: Väsby dansklubbs danslokal, Hovslagargatan 25 i Upplands Väsby

Kostnad: 300kr per person

 

Klubben bjuder på kaffe och kaka i pauserna. Rekommenderat är att ta med sig något lite matigare då det blir en lång och aktiv dag. Tänk dock på begränsningen för uppvärmning av mat då klubben endast har en mikrovågsugn.

 

 

Välkomna med er anmälan!

Kurskommittén

 

Copyright © All Rights Reserved.

webmaster@vasbydansklubb.se

Denna sida visas bäst i Google Chrome.

Gå med i Väsby Dansklubbs grupp på Facebook.

Forumet där buggare möts. Hjälp till att hålla det levande...