Väsby Dansklubb 25 år 1992 - 2017

 

 

INFO OM KURSER I VÄSBY DANSKLUBB

 

 • Våra kurser hålls i vår klubblokal (Ekeborummen).

Hovslagargatan 25, 194 31 Upplands Väsby. Betalparkering finns i området.

 

 

 

MEDLEMSKAP I VÄSBY DANSKLUBB

 

BUGGKURSER / AKTIVITETER

 

Information om kurserna hittar ni under anmälningarna.

Bugg Grundkurs:

Denna kurs är för dig som vill lära dig dansa bugg, damma av de sedan tidigare kunskaperna eller öva in förningsteknik på nytt. Inga förkunskaper krävs för denna kurs. Missa inte chansen att prova bugg. Rekommenderas varmt!

 

Bugg Fortsättningskurs 1:

På denna kurs bygger vi vidare direkt från där grundkursen slutade. Vi får ytterligare övning och tillägg på vår grundteknik, samt fler figurer och steg. Har man inte gått vår grundkurs tidigare uppskattas erfarenhet av motsvarande steg innan man ger sig på denna kurs.

 

Bugg Fortsättningskurs 2:

Ett naturligt steg för dig som gått bugg grund och fortsättning 1 eller har motsvarande kunskaper. I lite raskare tempo lär vi oss fler figurer och varianter samt jobbar med flytet i dansen. Ett absolut måste för dig som tycker bugg är det roligaste som finns och vill lära dig mer. Fortsättningskurserna rekommenderas även för dig som behöver mer övning på grundläggande baskunskaper och därför kan dessa med fördel gås flera gånger.

 

Bugg Medel:

En kurs för dig som behärskar grunderna i bugg, föra / följa samt besitter kunskapsmässigt som lägst fortsättningskurs nivå 1 i bugg.

Här bygger vi på med fler figurer samt lite svårare varianter och detta i ett lite högre tempo. Innehållet på denna kurs varierar från gång till gång, därför kan du med fördel gå denna kurs ett flertal gånger.

 

Bugg Avancerad:

Vår näst-mest avancerade kurs i bugg. Innehåller mer avancerade turer och tekniker, där också kursledaren kan lägga till både det ena och det andra mellan olika omgångar. Här krävs att du gått Bugg Medel eller motsvarande innan samt dansat bugg i minst ett år.

Du behöver också behärska de flesta tidigare utlärda turerna med bra föra/följa och detta även i ett högre tempo för att kunna tillgodogöra dig innehållet på denna kurs.

Då kursens innehåll varierar från gång till gång kan man gå den här kursen hur många gånger som helst.

 

Bugg Avancerad Special:

Vår mest avancerade buggkurs. Vi bygger på en redan god danskunskap och jobbar vidare med mer avancerade tekniker. Här lär vi oss också mer om hur vi ska använda musiken för att förbättra vår dans.

Bugg avancerad special är till för dig som vill utvecklas på en högre nivå, men också ett bra steg om man t.ex. vill ge sig in på tävling. Rekommenderat är minst ett års intensivt tränande i bagaget för att hoppa på denna kurs.

 

Då kursens innehåll samt tempo är anpassat för en högre nivå, så kommer vissa krav på förkunskaper att tillämpas. Detta för att deltagarens nivå ska ligga i fas med kursens upplägg, syften och mål. Kursanmälan kan ske parvis eller individuellt, dock sker antagning utifrån målet jämn fördelning förare/följare på kursen. Du som anmäler dig till kursen kommer att behöva "visa" upp din dans och dina kunskaper under enkla och avslappnade former. Praktisk information om detta får du efter din kursanmälan

 

Allmän information

 

Som medlem kan du delta på träningar och alla aktiviteter som inte är avgiftsbelagda.

Du måste vara medlem i Väsby Dansklubb för att delta på våra kurser. Våra instruktörer instruerar i Åhej-teknik

 

Glöm inte att ta med bekväma och följsamma inneskor med sula som inte färgar av sig samt vattenflaska när du går kurs.

 

ALLA anmälningar görs på webben via Swingweb. Detta för att minska det administrativa arbetet för klubben.

 

Klicka på "rubriken" till den kurs du vill gå, för att komma till anmälningssidan.

Efter att anmälan tagits emot skickas en bekräftelse via mail.

Betalningsinstruktioner kommer när du blivit antagen till kursen.

 

Råder några oklarheter så hjälper vi gärna till, maila oss på:

anmalan@vasbydansklubb.se

 

 

Hjälp oss nå nya medlemmar

 

Vi önskar få hjälp av dig att synas, genom att göra reklam på nya ställen vi inte annars når. Genom att skriva ut denna PDF och sätta upp den på anslagstavlor i ditt närområde eller varför inte i köket på ditt jobb, kan du hjälpa klubben att synas och nå nya medlemmar.

Prata om din fritidsaktivitet på lunchen och berätta hur kul det är! Samla flera kollegor och gå tillsammans för att stärka teamkänslan.

 

Ladda ner planschen här (A4-storlek)

 

TACK PÅ FÖRHAND

Kursledare:

 • Thomas Norrman
 • Pia Temnell
 • Andreas Temnell
 • Daniel Olovsson
 • Elinor Boström
 • Jenny Hjerne
 • Bernt Martinsson
 • Mathias Källström
 • Marie Källström
 • Cia Olofsson
 • Peter Eriksson
 • Patric Zetterström
 • Danuta Kunath

 

Copyright © All Rights Reserved.

webmaster@vasbydansklubb.se

Denna sida visas bäst i Google Chrome.

Gå med i Väsby Dansklubbs grupp på Facebook.

Forumet där buggare möts. Hjälp till att hålla det levande...